Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel

Yedi yaşlı İngiliz, gazetede gördükleri bir tatil reklamından etkilenerek Hindistan’a gitmeye karar verirler.


Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel

Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel izle

Gösterim Tarihi:Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel filmini 28 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ 14/ 30 FilBox  Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel Filmini Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel

2011 | Komedi türündeki Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili - The Best Exotic Marigold Hotel filmin yönetmenliğini John Madden yaptığı Oyuncuların Judi Dench, Tom Wilkinson, Bill Nighy'ten oluşmaktadır.

Yedi yaşlı İngiliz, gazetede gördükleri bir tatil reklamından etkilenerek Hindistan’a gitmeye karar verirler. Hindistan’da kalacakları otelde onları, genç ve enerji dolu bir rehber karşılar. Tatilcilerden, henüz yeni boşanmış olan Evelyn ekonomik bir tatil geçirmek istemektedir. Graham aşkın peşindedir. Douglas ve Jean, bir aile yatırımı nedeniyle, sahip oldukları pansiyonu kaybetmiştir. Muriel, ucuz bir kalça ameliyatı olmak istemektedir. Madge zengin koca ararken, Norman kadın peşinden koşmaktadır. Hindistan, tüm tatilciler üzerinde farklı etkiler bırakır. Douglas ve Evelyn adeta büyülenmişken, Jean hüzünlenmektedir. Her ne olursa olsun, hepsi bu yeni dünyayı keşfetmek için soluk kesen bir maceraya atılmaya hazırdır.

Fragman İzle











Kategori: