Maximum Conviction - Maksimum Tehlike

Aksiyon dolu bir Steven Seagal filmi. Gizli operasyon örgütünün eski üyesi Cross ve ortağı Manning eski bir hapisaneyi ortadan kaldırmak üzere görevlendirilir.


Maximum Conviction - Maksimum Tehlike filmini FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Maximum Conviction - Maksimum Tehlike

 Maximum Conviction - Maksimum Tehlike izle

Gösterim Tarihi: Maximum Conviction - Maksimum Tehlike filmini 26 HAZİRAN 2014 PERŞEMBE 14/ 15 FilBox  Maximum Conviction - Maksimum Tehlike Filmini Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Maximum Conviction - Maksimum Tehlike

2012 | Aksiyon türündeki Maximum Conviction - Maksimum Tehlike filmin yönetmenliğini Keoni Waxman yaptığı Oyuncuların Steven Seagal, Steve Austin'ten oluşmaktadır.

Aksiyon dolu bir Steven Seagal filmi. Gizli operasyon örgütünün eski üyesi Cross (Steven Seagal) ve ortağı Manning (Steve Austin) eski bir hapisaneyi ortadan kaldırmak üzere görevlendirilir. Gizemli iki kadın mahkumun hapishaneye gelişini de gözlemlemeleri gerekmektedir. Kısa süre sonra paralı askerlerden oluşan bir grup, yeni mahkumları bulmak için baskın yapar. Kadınların gerçek kimliği ortaya çıktığında ise Cross, tahmininden çok daha büyük bir belaya bulaştığını anlayacaktır.

Fragman İzle











Kategori: