Moulin Rouge

En iyi dekor ve kostüm dalında iki ayrı Oscar alan yapım, aynı zamanda görsel bir şölen niteliği de taşıyan muazzam bir müzikal.


Moulin Rouge filmini FilBox SinemaTV 1001  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Moulin Rouge filmini 12 TEMMUZ 2014 CUMARTESİ 18/ 00 FilBox  Moulin Rouge Sinema TV 1001 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Moulin Rouge

2001 | Aksiyon, Müzikal türündeki Moulin Rouge filmin yönetmenliğini Baz Luhrmann'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Nicole Kidman, Ewan Mcgregor, John Leguizamo'ten oluşmaktadır.

En iyi dekor ve kostüm dalında iki ayrı Oscar alan yapım, aynı zamanda görsel bir şölen niteliği de taşıyan muazzam bir müzikal. Christian (Ewan McGregor) özgür ruhlu bir şairdir ve baştan çıkarıcı olduğu kadar Paris’in kötü şöhretli gece kulübünde, Satin (Nicole Kidman) adlı bir dansçıya aşık olur. Christian’ın dünyasında aşktan başka bir şey kabul görmezken, Satin için bir tarafta ona para ve şöhret sunan bir hayat, diğer yanda beş parasız bir aşık vardır. Satin tüm hırslarını bir kenara bırakıp aşkı mı, yoksa arzularının esiri olup parayı mı seçecektir?

Fragman İzle

 











Kategori: