Nakavt - Knockout

nlü aksiyon oyuncusu Steve Austin’den, yine aksiyon dolu bir aile filmi. Dan Barnes(Steve Austin), geçmişi geride bırakmış ve emekli olmuş eski bir boksördür.


Nakavt - Knockout filmini FilBox SinemaTV Aksiyon  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nakavt - Knockout Games

Nakavt - Knockout

Gösterim Tarihi:Nakavt - Knockout filmini 09 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 08/ 00 FilBox  Nakavt - Knockout Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nakavt - Knockout

2011 | Aksiyon türündeki Soygun - Reindeer Games filmin yönetmenliğini Anne Wheeler'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Janet Kidder, Daniel Magder, Steve Austin'ten oluşmaktadır.

Ünlü aksiyon oyuncusu Steve Austin’den, yine aksiyon dolu bir aile filmi. Dan Barnes(Steve Austin), geçmişi geride bırakmış ve emekli olmuş eski bir boksördür. Şimdi bir lisede temizlik görevlisi olarak para kazanmakta ve zorba öğrencilerin hedefi olan Matthew (Daniel Magder) adlı çocuğa yardım etmeye çalışmaktadır. Bir süre sonra Matthew, onu rahatsız eden tüm öğrencilere karşı Dan’den öğrendiği boks taktiklerini kullanmaya başlar. Hatta bu çocuklar arasında boks takımının şampiyonu bile vardır. Dan, temizlik işçiliğinden, öğretmenliğe terfi etmenin getirdiği sorumlulukla, kargaşa dolu geçmişi ile yüzleşecektir.

Fragman İzle

 











Kategori: