Nedimeler - Bridesmaids

Annie, iflas etmiş, ev arkadaşları ile problemler yaşayan, ona değer vermeyen bir adamla birlikteliği olan, üstelik otuzlu yaşlarına gelmiş olduğu için hayatının en zor zamanlarını geçirmektedir.


Nedimeler - Bridesmaids FilBox SinemaTV kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nedimeler - Bridesmaids

Nedimeler - Bridesmaids izle

Nedimeler - Bridesmaids filmini 25 AĞUSTOS 2014 PAZARTESİ 10/ 30 FilBox Nedimeler - Bridesmaids Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nedimeler - Bridesmaids

2011 | Romantik, Komedi türündeki Nedimeler - Bridesmaids filmin yönetmenliğini Paul Feig'nin yapmaktadır.Oyuncu Rose Byrne, Maya Rudolph, Kristen Wiig'ten oluşmaktadır.

Annie, iflas etmiş, ev arkadaşları ile problemler yaşayan, ona değer vermeyen bir adamla birlikteliği olan, üstelik otuzlu yaşlarına gelmiş olduğu için hayatının en zor zamanlarını geçirmektedir. Yakında evlenecek olan en yakın arkadaşı Lillian, Annie’den baş nedimesi olmasını ister. Ancak Lillian’ın yeni arkadaşı, güzel ve havalı Helen, Annie’ye kafayı takar. İki kadın arasındaki çekişme zamanla öyle bir hal alır ki, Annie ve Lillian’ın dostluğu bir süre sonra tehlikeye girer.

Fragman İzle

  











Kategori: