Nehir Macerası 2 - Without A Paddle

Zach ve Ben , birbirlerinin zıttı iki karakter olmalarına rağmen lise yıllarından beri dosttur. Zach, umursamaz bir gençken Ben, hayatının aşkı kasabadan taşınınca tamamen içine kapanır.


 Nehir Macerası 2 - Without A Paddle FilBox Sinema TV kanalından  Nehir Macerası 2 - Without A Paddle görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Nehir Macerası 2 - Without A Paddle  

 Nehir Macerası 2 - Without A Paddle izle

 Nehir Macerası 2 - Without A Paddle  filmini FilBox Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile 30 KASIM 2014 PAZAR 21/ 00 izleyebilirsiniz.

 Nehir Macerası 2 - Without A Paddle  

2009 | Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Ellory Elkayem'nin yapmaktadır.Oyuncu Oliver James, Rik Young, Kristopher Turner'ten oluşmaktadır.

Zach (Oliver James) ve Ben (Kristopher Turner), birbirlerinin zıttı iki karakter olmalarına rağmen lise yıllarından beri dosttur. Zach, umursamaz bir gençken Ben, hayatının aşkı kasabadan taşınınca tamamen içine kapanır. Yirmi yıl sonra Ben’in tüm hayatı kariyeriyken Zach, bir huzur evinde çalışmakta ve yaşlı insanlara yardım etmektedir. Huzurevindeki yaşlı bir kadın, yedi yıl önce yağmur ormanlarına giderek bir daha dönmeyen çevreci torununu aradığını söyler. Zach, torunun resmi görünce hemen tanır. Bu, Ben’in çocukluk aşkıdır. Bunu öğrenen Ben, izini kaybettiği aşkının peşinden yağmur ormanlarına gitmeye karar verecek ve hayatı tamamen değişecektir.

Fragman İzle

  








Kategori: