Noel Babanın Çırağı - Santas Apprentice

Noel baba, hiç istemese de emekli olma yaşı gelmiştir. Artık yerine bakacak güvenilir birini bulmak zorundadır. Milyonlarca adayın arasından seçilecek yeni çocuk, temiz bir kalbe sahip, bir yetim ve adı Nicholas olmalıdır.


Noel Babanın Çırağı - Santas Apprentice  FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Noel Babanın Çırağı - Santas Apprentice 

Noel Babanın Çırağı - Santas Apprentice izle

Noel Babanın Çırağı - Santas Apprentice  filmini FilBox EKİM 2015 PERŞEMBE 20/ 0015/ 30 Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Noel Babanın Çırağı - Santas Apprentice 

2010 | Animasyon türündeki Sinema TV Aile filmin yönetmenliğini Luc Vinciguerra'dir. Oyuncuları Jean-Pierre Marielle, Lorànt Deutsch, Julie Gayet'ten oluşmaktadır.

Noel baba, hiç istemese de emekli olma yaşı gelmiştir. Artık yerine bakacak güvenilir birini bulmak zorundadır. Milyonlarca adayın arasından seçilecek yeni çocuk, temiz bir kalbe sahip, bir yetim ve adı Nicholas olmalıdır. Dünyanın diğer ucunda, tam da bu özelliklere sahip bir aday vardır. Ancak kendine olan güvensizliği ve yükseklik korkusu, Nicholas’ın ileride Noel baba’nın yerine geçmesine engel teşkil etmektedir. Noel baba, yine de bu küçük çocuğa bir şans vererek onu yakından tanımaya karar verir.

Fragman İzle








Kategori: