Ölüm Makinesi - The Machine

Aksiyon sahneleri yerine, daha çok karaktere odaklanan, karanlık bir bilim kurgu filmi… Yakın gelecekte Çin ve Batı arasındaki savaş, dünyada uzun sureli bir büyük buhran dönemine neden olmuştur.


Ölüm Makinesi - The Machine FilBox SinemaTV Aile kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölüm Makinesi - The Machine

Ölüm Makinesi - The Machine izle

Ölüm Makinesi - The Machine filmini 28 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 19/ 15 FilBox Ölüm Makinesi - The Machine Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölüm Makinesi - The Machine

2013 | Gerilim, Bilim Kurgu türündeki Ölüm Makinesi - The Machine filmin yönetmenliğini Caradog W. James'nin yapmaktadır.Oyuncu Denis Lawson, Caity Lotz, Toby Stephens'ten oluşmaktadır.

Aksiyon sahneleri yerine, daha çok karaktere odaklanan, karanlık bir bilim kurgu filmi… Yakın gelecekte Çin ve Batı arasındaki savaş, dünyada uzun sureli bir büyük buhran dönemine neden olmuştur. Dr. Vincent McCarthy (Toby StephensStephens), beyni zarar gören askerler için bir beyin implantı üzerinde çalışmaktadır. Yapay zeka üzerinde çalışan bir bilim araştırmacısı olan Ava (Caity Lotz) ile tanışır. Birlikte gelişmiş bir yapay zeka üzerinde çalışmaya başlayan doktor ve Ava, zamanla aşık olurlar.

Fragman İzle

  











Kategori: