Pain & Gain - Zor Kazanç

Amerikan rüyasını yaşamak isteyen vücut geliştirici Donald Lugo’nun gerçek yaşam öyküsü… Miami’de yaşayan ve bir spor salonunda çalışan Donald, diğer insanlar gibi zengin olma hayalleri kurmaktadır.


Pain & Gain - Zor Kazanç  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Pain & Gain - Zor Kazanç

Pain & Gain - Zor Kazanç izle

Pain & Gain - Zor Kazanç  filmini FilBox 30 AĞUSTOS 2015 PAZAR 15/ 15 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Pain & Gain - Zor Kazanç

2013 Aksiyon türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Michael Bay'dir. Oyuncuları Dwayne Johnson, Mark Wahlberg, Anthony Mackie'ten oluşmaktadır.

Amerikan rüyasını yaşamak isteyen vücut geliştirici Donald Lugo’nun gerçek yaşam öyküsü… Miami’de yaşayan ve bir spor salonunda çalışan Donald, diğer insanlar gibi zengin olma hayalleri kurmaktadır. Arkadaşı Paul ise 10 sene hapishane hayatının ardından, bazı sorunlar yaşamaktadır. Diğer yandan bir restoran zinciri sahibi olan Victor, spor salonuna gelmeye başlamıştır. İki kafadar, Victor’u kaçırarak onun servetine konmaya karar verirler. Fakat kasları kadar, kafalarını kullanamayan ikili, üst üste bir sürü suça bulaşarak başlarını belaya sokacaklardır.

Fragman İzle








Kategori: