Pamuk Prenses Ve Avcı - Snow White And The Huntsman

İki ayrı dalda Oscar adayı olan yapım, Pamuk Prenses masalını, büyüleyici bir güzellik ve hayal gücü eşliğinde izleyiciye sunuyor.


 Pamuk Prenses Ve Avcı - Snow White And The Huntsman   FilBox Sinema TV kanalından  Pamuk Prenses Ve Avcı - Snow White And The Huntsman   görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Pamuk Prenses Ve Avcı - Snow White And The Huntsman  

 Pamuk Prenses Ve Avcı - Snow White And The Huntsman izle

 Pamuk Prenses Ve Avcı - Snow White And The Huntsman  filmini FilBox Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile 09 EKİM 2014 PERŞEMBE 23/ 00 izleyebilirsiniz.

 Pamuk Prenses Ve Avcı - Snow White And The Huntsman  

2012 | Drama, Fantastik türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Rupert Sanders'nin yapmaktadır.Oyuncu Chris Hemsworth, Kristen Stewart, Charlize Theron'ten oluşmaktadır.

  İki ayrı dalda Oscar adayı olan yapım, Pamuk Prenses masalını, büyüleyici bir güzellik ve hayal gücü eşliğinde izleyiciye sunuyor. Çok sevdiği karısı ölen Kral Magnus, karanlıklar ordusu ile savaşırken, Ravenna (Charlize Theron) adında güzel bir kadını kurtarır ve onunla evlenir. Ancak Ravenna, kralı kalbinden bıçaklayarak öldürür ve kızı Pamuk Prenses’i (Kristen Stewart) bir zindana hapseder. Yıllar sonra kötü kalpli kraliçe, Pamuk Prenses’i huzuruna çağırdığında prenses kaçmayı başarır. Kraliçe, prensesi yakalamak için bir avcı yollar. Fakat avcı, kısa süre sonra Ravenna’nın gerçek yüzünü görür ve Pamuk prensesi tüm kötülüklerden korumak için ant içer.

Fragman İzle

  








Kategori: