Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet

Modern zaman Amerika’sında, Verona Beach’te geçen klasik bir Romeo ve Juliet hikayesi. Montague ve Capulet ailelerinin çocukları Romeo ve Juliet, genç yaşta tanışır ve aşık olurlar.


Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet filmini FilBox SinemaTV 1001  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet

Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet

Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet filmini 12 TEMMUZ 2014 CUMARTESİ 06/ 30 FilBox  Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet Sinema TV 1001 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet

1996 | Dram, Drama türündeki Romeo Ve Julıet - Romeo + Juliet filmin yönetmenliğini Baz Luhrmann'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Leonardo Dicaprio, Claire Danes, John Leguizamo'ten oluşmaktadır.

Modern zaman Amerika’sında, Verona Beach’te geçen klasik bir Romeo ve Juliet hikayesi. Montague ve Capulet ailelerinin çocukları Romeo (Leonardo DiCaprio) ve Juliet (Claire Danes), genç yaşta tanışır ve aşık olurlar. Aşklarını herkesten gizli yaşayan çift, ailelerinin ilişkilerine razı olmayacaklarını düşünmektedir. Üstelik çiftin önünde, Juliet’in kuzeni Tybalt ve Romeo’nun arkadaşı Mercutio gibi engeller de vardır. Her ne kadar modern zamanda geçiyor olsa da, bu aşk hikayesi klasik romanda olduğu gibi bir çok güçlüğe göğüs germek zorunda kalacaktır.

Fragman İzle

 











Kategori: