Sabır Taşı - The Patience Stone

Yalnız bir kadının hayatını aktaran Afganistan yapımı bir drama. Afganistan’da evli bir kadın, boynundan aldığı bir kurşun sonucu bitkisel hayata giren kocasına bakmaktadır.


Sabır Taşı - The Patience Stone FilBox SinemaTV Aşk  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sabır Taşı - The Patience Stone

Sabır Taşı - The Patience Stone

Sabır Taşı - The Patience Stone filmini 30 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 06/ 15 FilBox  Sabır Taşı - The Patience Stone Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sabır Taşı - The Patience Stone

2012 | Dram, Drama türündeki Sabır Taşı - The Patience Stone filmin yönetmenliğini Atiq Rahimi'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Hassina Burgan, Hamid Djavadan, Golshifteh Farahani'ten oluşmaktadır.

Yalnız bir kadının hayatını aktaran Afganistan yapımı bir drama. Afganistan’da evli bir kadın, boynundan aldığı bir kurşun sonucu bitkisel hayata giren kocasına bakmaktadır. Adamın tüm akrabaları onu yalnız bırakmış, yanında sadece karısı kalmıştır. Bir gün kadın ona hayallerinden, yalnızlığından, kızgınlığından ve tüm duygularından bahsetmeye başlar. Kadın arada bir, hayat kadını olan teyzesinin yanına giderek dertleşmektedir. Ancak ilk kez kocasıyla konuşarak ondan bir tepki beklemeye başlamıştır.

Fragman İzle

 











Kategori: