Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days

Okul sonunda bitmiştir ve Greg’in önünce koca bir yaz tatili vardır. Bu yaz tatilinin diğerlerinden çok daha iyi geçeceğini uman Greg, babasının beklenmedik planları karşısında altüst olur.


Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days FilBox SinemaTV Aile  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days

Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days

Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days filmini 25 AĞUSTOS 2014 PAZARTESİ 09/ 45 FilBox  Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days

2013 | Animasyon türündeki Saftirik - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days filmin yönetmenliğini David Bowers'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Devon Bostick, Zachary Gordon, Robert'ten oluşmaktadır.

Okul sonunda bitmiştir ve Greg’in (Zachary Gordon) önünce koca bir yaz tatili vardır. Bu yaz tatilinin diğerlerinden çok daha iyi geçeceğini uman Greg, babasının beklenmedik planları karşısında altüst olur. Oğlu ile daha yakın ilişki kurabilmek adına özel planlar yapan babasını bu fikrinden vazgeçirmek için bir işe girdiği yalanını uydurur. Fakat bu yalan, onu tüm kasabaya rezil olmaktan kurtaramayacaktır.

Fragman İzle

 











Kategori: