Şeytanın Ormanı - The Barrens

Testere filmlerinin yönetmeni Darren Lynn Bousman’dan, yine tüyler ürperten, korku dolu bir yapım... Richard Vineyard, ölen babasının küllerini dökmek için ailesi ile New Jersey ormanına gelir.


Şeytanın Ormanı - The Barrens FilBox SinemaTV Aksiyon kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şeytanın Ormanı - The Barrens

 Şeytanın Ormanı - The Barrens izle

Şeytanın Ormanı - The Barrens filmini 13 EYLÜL 2014 CUMARTESİ 01/ 00 FilBox Şeytanın Ormanı - The Barrens Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şeytanın Ormanı - The Barrens

2012 | Gerilim, Korku türündeki Şeytanın Ormanı - The Barrensfilmin yönetmenliğini Daniel Barnz, Darren Lynn Bousman'nin yapmaktadır.Oyuncu Mary-Kate Olsen, Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer, Mia Kirshner, Stephen Moyer, Allie Macdonald, Dakota Johnson'ten oluşmaktadır.

Testere filmlerinin yönetmeni Darren Lynn Bousman’dan, yine tüyler ürperten, korku dolu bir yapım... Richard Vineyard (Stephen Moyer), ölen babasının küllerini dökmek için ailesi ile New Jersey ormanına gelir. Bu ormanda Jersey şeytanının yaşadığına dair eski bir efsane vardır. Kamp kurdukları alanda kalan diğer insanlardan, birilerinin ortadan kaybolduğunu duyarlar. Richard, bunun Jersey şeytanının işi olduğunu düşünür ve ailesi ile kamp yapan diğer insanlardan uzak bir yere yerleşirler. Fakat bunun sonucu korkunç bir kabusun da başlangıcı olacaktır.

Fragman İzle

  








Kategori: