Sıkı Aynasızlar - Hot Fuz

Nicholas Angel, Londra’nın en başarılı polisidir. Görevini mükemmel bir şekilde yerine getiren Angel, meslektaşları arasında sorun yaratmaktadır.


Sıkı Aynasızlar - Hot Fuz FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sıkı Aynasızlar - Hot Fuz

Sıkı Dostlar - Buddies izle

Sıkı Aynasızlar - Hot Fuz filmini FilBox 01 OCAK 2015 PERŞEMBE 16/ 45 kanalında HD görüntü kalitesi ile 2013 | Komedi izleyebilirsiniz.

Sıkı Aynasızlar - Hot Fuz

2007 Aksiyon, Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Edgar Wright'nin yapmaktadır.Oyuncu Simon Pegg, Martin Freeman, Bill Nighy'ten oluşmaktadır.

Nicholas Angel, Londra’nın en başarılı polisidir. Görevini mükemmel bir şekilde yerine getiren Angel, meslektaşları arasında sorun yaratmaktadır. Çünkü Angel’ın başarısı yanında diğer polisler sanki çalışmıyormuş gibi görünmektedir. Bu duruma bir çare bulan amiri, Angel’ı gözden ırak bir yere tayin eder. Sandford sadece uzakta bir köy değildir, aynı zamanda burası suç işlenmeyen, sessiz ve sakin bir yaşam alanıdır. Yeni görevine başlayan Angel’ın yanına Danny Butterman adlı aksiyon meraklısı çaylak bir polis verilir. Büyük şehirden sonra kasaba yaşamının monotonluğuna alışmaya çalışan Angel’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Zira Sandford o kadar da masum bir yer değildir…

Fragman İzle








Kategori: