Son Teslimat - Five Thirteen

İşlemediği bir suç nedeniyle hapis yatan Mike, salınmasının ardından kızını öfkeli eski sevgisilinden korumak uğruna her şeyi göze alır.


Son Teslimat - Five Thirteen FilBox SinemaTV Aşk kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Teslimat - Five Thirteen

Son Teslimat - Five Thirteen izle

Son Teslimat - Five Thirteen filmini 27 AĞUSTOS 2014 ÇARŞAMBA 01/ 00 FilBox Son Teslimat - Five Thirteen Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Teslimat - Five Thirteen

2013 | Gerilim türündeki Son Teslimat - Five Thirteen filmin yönetmenliğini Kader Ayd'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Malik Barnhardt, Tom Sizemore, Avelawance Phillips'ten oluşmaktadır.

İki kardeşin, daha iyi bir yaşam uğruna verdikleri mücadeleyi aktaran, tansiyonu yüksek bir gerilim. İşlemediği bir suç nedeniyle hapis yatan Mike (Avelawance Phillips), salınmasının ardından kızını öfkeli eski sevgisilinden korumak uğruna her şeyi göze alır. Ancak onu sokaklarda bekleyen adalet kavramı, tahmininden çok farklıdır. Mike’ın abisi Tre (Avelawance Phillips) ise kardeşini suç dünyasından kurtarmak adına son bir teslimat yapmayı kabul eder. Ancak verilen kararlar, herkesin hayatını geri dönüşü olmayan bir çıkmaza sokacaktır.

Fragman İzle

 









Kategori: