Telekinetik - Three Inches

Soluk kesen bir bilim kurgu – aksiyon… Walter Spackman (Noah Reid), yıldırım çarpması sonucunda özel bir telekinetik yetenek kazanmıştır.


Telekinetik - Three Inches filmini FilBox SinemaTV2  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Telekinetik - Three Inches

Telekinetik - Three Inches

Gösterim Tarihi:Telekinetik - Three Inches filmini 08 TEMMUZ 2014 SALI 07/ 45 FilBox  Telekinetik - Three Inches Sinema TV2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Telekinetik - Three Inches

2011 | Drama türündeki Telekinetik - Three Inches filmin yönetmenliğini Jace Alexander'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu James Marsters, Noah Reid, Stephanie Jacobsen'ten oluşmaktadır.

Soluk kesen bir bilim kurgu – aksiyon… Walter Spackman (Noah Reid), yıldırım çarpması sonucunda özel bir telekinetik yetenek kazanmıştır. Herhangi bir objeyi uzaktan hareket ettirebilmektedir. Ancak tüm objeleri, en fazla belli bir uzaklığa kadar taşıyabilmektedir. Kısa bir süre sonra, özel yetenekleri olan süper kahramanlardan kurulu bir ekibin başındaki Troy Hamilton (James Marsters) tarafından fark edilir. Troy, böyle özel yetenekleri olan gençleri eğiterek, bu güçlerini kontrol edebilmelerini sağlamaktadır.

Fragman İzle

 











Kategori: