The Sapphires

Gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım, Vietnam Savaşı yıllarında yaşayan yetenekli üç Aborjin kızkardeşin öyküsünü konu alıyor.


The Sapphires filmini FilBox SinemaTV Aşk  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Sapphires

The Sapphires

The Sapphires filmini 09 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 15/ 15 FilBox  The Sapphires Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Sapphires

2011 | Dram, Biyografi türündeki The Sapphires filmin yönetmenliğini Wayne Blair'nin yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Deborah Mailman, Chris O'dowd, Jessica Mauboy'ten oluşmaktadır.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım, Vietnam Savaşı yıllarında yaşayan yetenekli üç Aborjin kızkardeşin öyküsünü konu alıyor. Cynthia (Miranda Tapsell), Gail (Deborah Mailman) ve Julie (Jessica Mauboy), soul müzik konusunda engin bilgiye sahip, iyi kalpli bir adam olan Dave (Chris O'Dowd) tarafından keşfedilir. Kızlardaki yeteneği hemen farkeden Dave, onların menajeri olarak ilk konserlerini Vietnam’da düzenler. Kızlar ünlü olma hayalleri ile Vietnam’a kadar giderek Amerikan askerlerine moral amaçlı bir konser verirler. Bu, aynı zamanda onlar için savaş, dostluk ve aşk adına büyük bir deneyim olacaktır.

Fragman İzle

 











Kategori: