Timsah Gözleri - The Yellow Eyes Of The Crocodiles

Jopsephine, 18. yüzyıl konusunda uzman bir tarihçi ve modern hayatın getirdiklerine karşı direnen bir kadınken, güzelliği ile dikkat çeken Iris, Paris’te lüks bir hayat sürmeyi tercih etmektedir.


Timsah Gözleri - The Yellow Eyes Of The Crocodiles FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Timsah Gözleri - The Yellow Eyes Of The Crocodiles

Timsah Gözleri - The Yellow Eyes Of The Crocodiles izle

Timsah Gözleri - The Yellow Eyes Of The Crocodiles filmini FilBox  27 ARALIK 2014 CUMARTESİ 17/ 30 kanalında HD görüntü kalitesi ile 2004 | Romantik Komedi izleyebilirsiniz.

Timsah Gözleri - The Yellow Eyes Of The Crocodiles

2014 Drama türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Cécile Telerman'nin yapmaktadır.Oyuncu Patrick Bruel, Julie Depardieu, Emmanuelle Béart'ten oluşmaktadır.

İki kızkardeş olan Josephine ve Iris’in hiç bir ortak yönleri yoktur. Jopsephine, 18. yüzyıl konusunda uzman bir tarihçi ve modern hayatın getirdiklerine karşı direnen bir kadınken, güzelliği ile dikkat çeken Iris, Paris’te lüks bir hayat sürmeyi tercih etmektedir. Iris bir gece arkadaşları ile yemekteyken, bir roman yazdığını söyler. Söylediği yalanın altında ezilen genç kadın, kocası tarafından terk edilen ve borç batağında olan kızkardeşi Josephine’ye para karşılığı bir roman yazdırarak kendisinin olduğunu iddia edecektir. Ancak kitabın büyük başarısı, iki kızkardeşin ilişkisini zamanla kökünden sarsacak ve hayatlarını ebediyen değiştirecektir.

Fragman İzle

  








Kategori: