Tüm Amigolar Ölmeli - All Cheerleaders Die

Bir lise futbol takımı ve amigo kızlar, yaptıkları işin zorlukları ile ilgili tartışmaktadırlar. Amigo kızlar, bir insan piramidi yapmanın zorluklarından bahsederken erkekler, futbol kampının daha zor olduğunu iddia etmektedir.


Tüm Amigolar Ölmeli - All Cheerleaders Die  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tüm Amigolar Ölmeli - All Cheerleaders Die

Tüm Amigolar Ölmeli - All Cheerleaders Die izle

Büyük Kumar -  Runner  filmini FilBox 31 AĞUSTOS 2015 PAZARTESİ 00/ 45 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tüm Amigolar Ölmeli - All Cheerleaders Die

2013 Komedi, Korku türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Chris Sivertson, Lucky Mckee'dir. Oyuncuları Caitlin Stasey, Sianoa Smit-Mcphee, Brooke Butler'ten oluşmaktadır.

Bir lise futbol takımı ve amigo kızlar, yaptıkları işin zorlukları ile ilgili tartışmaktadırlar. Amigo kızlar, bir insan piramidi yapmanın zorluklarından bahsederken erkekler, futbol kampınındaha zor olduğunu iddia etmektedir. Tartışmanın sonunda, kızlara bir hafta sonu kampta futbol eğitimi vermeye karar verirler. Ancak işler yolunda gitmez ve kamp süresince biri hariç tüm kızlar ölür. Erkekler ise olaydan kimseye bahsetmezler. Kurtulan kız, ölen arkadaşlarını da hayata döndürerek okula geri döber ve korkunç bir intikam planı yapar.

Fragman İzle








Kategori: