Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet

Hayatınızın sonuna dek beraber olmayı düşlediğiniz kişi, yaşanan küçük bir olayın ardından, aniden bir yabancıya dönüşebilir mi.


Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet filmini FilBox SinemaTV Aksiyon  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet

Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet

Gösterim Tarihi:Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet filmini 08 TEMMUZ 2014 SALI 10/ 45 FilBox  Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet Sinema TV Aksiyon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet

2011 | Gerilim türündeki Grimm filmin yönetmenliğini Julia Loktev'i yapmaktadır.Oyuncu kadrosu Bidzina Gujabidze, Hani Furstenberg, Gael García Bernal'ten oluşmaktadır.

Hayatınızın sonuna dek beraber olmayı düşlediğiniz kişi, yaşanan küçük bir olayın ardından, aniden bir yabancıya dönüşebilir mi? Gizem ve gerilim odaklı öykü, birbirlerine aşık olan Alex (Gael García Bernal) ve Nina’nın (Hani Furstenberg) ilişkilerinin dönüm noktasını konu alıyor. Gürcistan’da tatile giden çift, Kafkas Dağları’nda onlara yol gösterecek Dato (Bidzina Gujabidze) adlı rehberi yanlarına alırlar. Ancak bir süre sonra üçünün yaşadığı bir olay, tüm dengeleri alt üst edecek, Nina ve Alex’in ilişkileri uçurumun eşiğine sürüklenecektir.

Fragman İzle

 











Kategori: