Yeni Başlangıçlar - Beginners

Otuzsekiz yaşındaki Oliver Fields (Ewan McGregor), beş yol önce ölen annesinin ardından, babası Hal’i (Christopher Plummer) kanserden kaybetmiştir.


 Yeni Başlangıçlar - Beginners   FilBox Sinema TV kanalından  Yeni Başlangıçlar - Beginners   görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 Yeni Başlangıçlar - Beginners  

 Yeni Başlangıçlar - Beginners izle

 Yeni Başlangıçlar - Beginners  filmini FilBox Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile 16 EKİM 2014 PERŞEMBE 13/ 45 izleyebilirsiniz.

 Yeni Başlangıçlar - Beginners  

2010 | Komedi, Romantik türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Mike Mills'nin yapmaktadır.Oyuncu Mélanie Laurent, Christopher Plummer, Ewan Mcgregor'ten oluşmaktadır.

Christopher Plummer’a Oscar ödülü kazanıdıran yapım bir baba-oğul arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Yıl 2003… Otuzsekiz yaşındaki Oliver Fields (Ewan McGregor), beş yol önce ölen annesinin ardından, babası Hal’i (Christopher Plummer) kanserden kaybetmiştir. Hal, karısının ölümünün ardından hayata bambaşka bir perspektiften bakar ve kendinden yaşça genç bir adamla ilişki yaşamaya başlar. Hal’in bu yeni durumu ise Oliver’a, yaşadığı ilişkide yeni bir bakış açısı getirecektir.

Fragman İzle

  








Kategori: