Yılbaşı Postası - Christmas Mail

Noel yaklaşmaktadır. Postacı Matt, Kristi adlı gizemli bir işarkadaşıyla tanışır. Kristi bir nevi resmi Noel Yazarı’dır. Çocukların Noel Baba’ya yazdıkları mektupları cevaplamak, Kristi’nin işidir.


Yılbaşı Postası - Christmas Mail  FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yılbaşı Postası - Christmas Mail 

Yılbaşı Postası - Christmas Mail izle

Yılbaşı Postası - Christmas Mail  filmini FilBox 18 EKİM 2015 PAZAR 23/ 15 Sinema TV Aile kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yılbaşı Postası - Christmas Mail 

2010 Komedi, Romantik türündeki Sinema TV Aile  filmin yönetmenliğini John Murlowski'dir. Oyuncuları Rolonda Watts, Ashley Scott, Vanessa Lee Evigan, A.J. Buckley'ten oluşmaktadır.

Noel yaklaşmaktadır. Postacı Matt (A.J. Buckley), Kristi (Ashley Scott) adlı gizemli bir işarkadaşıyla tanışır. Kristi bir nevi resmi Noel Yazarı’dır. Çocukların Noel Baba’ya yazdıkları mektupları cevaplamak, Kristi’nin işidir. Ancak patronu onun gizli kalması gereken kimliği konusunda şüpheye düşünce Kristi’yi takip etmesi için Matt’i görevlendirir. Kristi ile yakınlaşan Matt, ona aşık olur. Kristi ise Matt’in asıl görevini öğrenince büyük bir şok yaşar; hem Matt’ten hem de işinden ayrılır.

Fragman İzle








Kategori: