Zirveye Tırmanış - View From The Top

Küçük bir kasabada yaşayan Donna, dünyayı görmeyi ve ihtişamlı bir hayat yaşamayı arzu etmektedir. Bu nedenle küçük bir havayolu şirketinde uçuş görevlisi olarak işe başlar.


 Zirveye Tırmanış - View From The Top
 FilBox Sinema TV Aşk kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zirveye Tırmanış - View From The Top

Zirveye Tırmanış - View From The Top izle

 Zirveye Tırmanış - View From The Top filmini FilBox Sinema TV Aşkkanalında HD görüntü kalitesi ile 29 KASIM 2014 CUMARTESİ 19/ 00 izleyebilirsiniz.

 Zirveye Tırmanış - View From The Top
  

2003 | Komedi, Romantik türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Bruno Barreto'nin yapmaktadır.Oyuncu Gwyneth Paltrow, Kelly Preston, Christina Applegate'ten oluşmaktadır.

Küçük bir kasabada yaşayan Donna (Gwyneth Paltrow), dünyayı görmeyi ve ihtişamlı bir hayat yaşamayı arzu etmektedir. Bu nedenle küçük bir havayolu şirketinde uçuş görevlisi olarak işe başlar. Bir süre deneyim edindikten sonra, büyük bir havayolunda çalışmaya başlar. Ancak uçuş rotasının Cleveland’a çıktığını görünce tüm hayalleri yıkılır. Diğer yandan hayallerindeki adamla da tanışır. Ancak bir seçim yapmak zorundadır. Ya kariyer hedefleri için mücadelesine devam edecek, ya da hayatının aşkını tercih edecektir.

Fragman İzle

  








Kategori: